Kiinteistönhoitaja Artturi, arjen sankari

7.6.2021

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta Hakunilan Skomarsin torpasta ja monesta muusta kohteesta huolehtiva Vantin kiinteistöhoitaja Artturi Elf sai runon muotoon taiteillut kiitokset tarkasti tehdystä työstä ja iloisesta asenteestaan. Katso videolta runo ja Artturin mietteitä!

Artturia ehdottivat arjen sankariksi runon lausuneet yhteisötyöntekijät Salli Allen sekä Mirja Varjoranta. He kertovat Artturin olevan tärkeä ja luotettava kollega, joka tuli heti mieleen arjen sankareitä etsittäessä.

Erityisen hyvin heille on jäänyt mieleen, kun Artturi lupautui pitämään joulunpyhien aikana huolta Skomarsin torpan huolella rakennetuista jouluikkunoista, joulukuusesta ja muista koristeista.

Vantaa-kanava onnittelee Artturia!

Ehdota omaa arjen sankaria!

Tämä juttusarja kertoo arjen sankareista – heistä, jotka ilahduttavat, lohduttavat, piristävät tai parantavat kanssaihmistensä elämää erityisellä tavalla.

Oletko sinä kohdannut elämässäsi arjen sankarin, jonka tarina olisi tärkeä kertoa? Tai teetkö itse jotakin, jonka olet huomannut tuottavan muille toivoa, iloa ja lämpöä? Kerro sankarista meillekin! Ehdotuksesi voit lähettää osoitteeseen kanava@vantaa.fi.

Liitä mukaan omat, persoonalliset perustelusi, miksi ehdotat juuri kyseistä ihmistä tai porukkaa arjen sankariksi. Pyydä ehdokkaan suostumus etukäteen, jos mahdollista. Myös me voimme sitä pyytää. Pidä kuitenkin huoli siitä, että et kerro luottamuksellisia tietoja ilman etukäteissuostumusta.

Vantti

Avainsanat: , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google