Pysäköinnintarkastaja Armi, arjen sankari

23.6.2021

Pysäköinnintarkastaja Armi Pahkasalo on Vantaa-kanavan arjen sankari. Iloinen tarkastaja on saanut työstään positiivista palautetta jopa sakotetuilta autoilijoilta. Katso videolta Armin ajatuksia ja muisteluja uran varrelta!

Tämänkertaisen arjen sankarin Vantaa-kanavalle ilmoittanut Henry Westlin kertoo, että Armilla on asenne kohdallaan. Positiivista palautetta tulee laajasti.

– Näin ilmoituksen, että arjen sankareita haetaan ja Armi tuli
ensimmäisenä mieleen. Tässä on meillä aivan ihme nainen – pysäköinnintarkastaja, joka kerää positiivista palautetta!

Eräskin pysäköintivirhemaksun saanut autoilija kiitteli Pahkasaloa sakon saamisen jälkeen hyvästä opastuksesta. Huonoakin palautetta on tullut ja jopa uhkailuja, mutta Armi kertoo pysyvänsä iloisena.

– Haluan toimia niin, että olen oikeudenmukainen kaikille ja jos voin neuvoa, niin neuvon ja keskustelen asiasta, Armi Pahkasalo painottaa.

Ehdota omaa arjen sankaria!

Tämä juttusarja kertoo arjen sankareista – heistä, jotka ilahduttavat, lohduttavat, piristävät tai parantavat kanssaihmistensä elämää erityisellä tavalla.

Oletko sinä kohdannut elämässäsi arjen sankarin, jonka tarina olisi tärkeä kertoa? Tai teetkö itse jotakin, jonka olet huomannut tuottavan muille toivoa, iloa ja lämpöä? Kerro sankarista meillekin! Ehdotuksesi voit lähettää osoitteeseen kanava@vantaa.fi.

Liitä mukaan omat, persoonalliset perustelusi, miksi ehdotat juuri kyseistä ihmistä tai porukkaa arjen sankariksi. Pyydä ehdokkaan suostumus etukäteen, jos mahdollista. Myös me voimme sitä pyytää. Pidä kuitenkin huoli siitä, että et kerro luottamuksellisia tietoja ilman etukäteissuostumusta.

Pysäköinti Vantaalla

Avainsanat: , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google