Mitä Koivukylään ja sen lähialueille kuuluu? Asukasfoorumi 22.11.2021

2.12.2021

Mitä Koivukylään ja sen lähialueille kuuluu? Syksyn asukasfoorumi järjestettiin hybriditilaisuutena 22.11. klo 18-20.

Tapahtumapaikkana toimi läsnäolijoiden kohdalla Koivukylän asukastila Kirnu ja etäosallistujilla Microsft Teams -kokous. Tilaisuudessa asukkaat pääsivät kohtaamaan kaupungin johdon sekä asiantuntijoita. Lisäksi paikalla oli poliisin edustajia aina poliisipäällikköä myöten sekä HSL:n edustaja joukkoliikennesuunnittelusta.

Tilaisuudessa kuultiin aluksi kaupunginjohtaja Ritva Viljasen puhe sekä kaksi muuta kaupungin johdon ja asiantuntijan valmisteltua alustusta. Apulaiskaupunginjohtaja Henry Westlin oli kertomassa Elmon urheilupuiston tilanteesta, kun taas osallisuuskoordinaattori Laura Lettenmeier kertoi Osallistuvasta budjetoinnista Havukoskella.

Tämän jälkeen luvassa oli kysymys ja vastaus -osio, jossa asukkaat pääsivät kysymään kaupungin johdolta kiperiäkin kysymyksiä. Kysymys ja vastaus osion viritettyä tunnelman siirryttiin teemapöytäkeskusteluihin, jossa kullakin toimialalla oli oma keskustelupöytänsä. Kaupunkiympäristön teemapöytä järjestettiin hybridinä, ja vain se on mukana tässä tallenteessa. Muut pöydät olivat perinteisiä lähipöytiä ilman sen ihmeellisempää tekniikkaa.

Asukasfoorumeja järjestetään kaksi kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata. Jos et pääse paikalle tai ruudun ääreen tapahtuman aikaan, voit katsoa jälkikäteen tallenteen tilaisuudesta.

Vantaan asukasfoorumit

Avainsanat: , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google