Vantaa-kanavan aineistojen käyttö ja sivuston saavutettavuusseloste

Valtuustokokousten verkkolähetyksistä sekä Vantaa-kanavan muista aineistoista saa tehdä vapaasti kopioita siten, että aineiston lähde on mainittu. Sisältöä ei saa käyttää tavalla, josta syntyisi mielikuva, että Vantaan kaupunki tukee aineiston julkaisijaa tai aineiston käyttötapaa. Lähdetieto on poistettava Vantaan kaupungin pyynnöstä.

Aineistoa ei saa muokata, muuttaa tai käyttää loukkaavalla tavalla. Aineiston jakaminen kaupallisessa käyttötarkoituksessa on kielletty. Aineiston yhteydessä ei saa käyttää Vantaan kaupungin tunnuksia, vaakunaa, graafista ilmettä tai muita tekijänoikeuslain piiriin kuuluvia tunnuksia. Vantaan kaupunki pidättää oikeuden näiden käyttöehtojen muuttamiseen.

Vantaakanava.fi:n kehittämistä varten kerätään yleisiä tilastotietoja sivujen käytöstä Google Analytics– ja Siteimprove-palveluiden avulla. Tällaisia tietoja ovat kävijämäärät, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut ja miltä sivulta kävijä on siirtynyt palveluun. Anonymisoidun IP-osoitetiedon avulla kävijä yksilöidään, mutta näiden tietojen perusteella kävijää ei voi yhdistää luonnolliseen henkilöön. Tilastotiedot ovat vantaakanava.fi-verkkosivuston ylläpitäjien käytettävissä.

Google Analytics ja Siteimprove keräävät tietoa kävijöistä JavaScript-koodin avulla.

Kaupunki ei kerää kävijöistä tietoa kaupallisiin tarkoituksiin. Kaupunki ei myöskään myy tai muuten luovuta kerättyjä tietoja ulkopuolisille tahoille.

Saavutettavuuteen liittyvää palautetta voit antaa palautelomakkeellamme https://vantaakanava.fi/anna-palautetta/