Rokotuspisteen Ridha, arjen sankari

13.5.2021

Ridha Mathlouthi on Vantaa-kanavan uuden juttusarjan ensimmäinen arjen sankari! Energia Areenan rokotuspisteellä liikenteenohjaajana työskentelevä mies on saanut paljon kiitosta positiivisuudestaan. Katso videolta Ridhan mietteitä!

Kun Mathlouthin esihenkilönä toimiva palvelupäällikkö Anni Paaskoski kertoi hänen saaneen hyvää palautetta ja nimityksen arjen sankariksi, ei mies ollut uskoa kuulemaansa.

– Minua alkoi ihan itkettämään. Enhän minä ollut tehnyt mitään erikoista, onko muka todella näin?

Koronarokotuspisteiden henkilökunta on saanut laajalti kiitosta kaikkialla Vantaalla. Rokotuksen ottaminen voi jännittää, mutta ystävällinen ja avulias tunnelma auttaa toimenpiteen läpikäynnissä.

Vantaa-kanava onnittelee Ridhaa!

Ehdota omaa arjen sankaria!

Tämä juttusarja kertoo arjen sankareista – heistä, jotka ilahduttavat, lohduttavat, piristävät tai parantavat kanssaihmistensä elämää erityisellä tavalla.

Oletko sinä kohdannut elämässäsi arjen sankarin, jonka tarina olisi tärkeä kertoa? Tai teetkö itse jotakin, jonka olet huomannut tuottavan muille toivoa, iloa ja lämpöä? Kerro sankarista meillekin!

Liitä mukaan omat, persoonalliset perustelusi, miksi ehdotat juuri kyseistä ihmistä tai porukkaa arjen sankariksi. Pyydä ehdokkaan suostumus etukäteen, jos mahdollista. Myös me voimme sitä pyytää. Pidä kuitenkin huoli siitä, että et kerro luottamuksellisia tietoja ilman etukäteissuostumusta.

Avainsanat: , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google