Vantaan ilmoitustaulut on nyt tuunattu

21.5.2021

Vantaan repsahtaneet ilmoitustaulut saivat uuden ilmeen kun asukkaat pääsivät itse piristämään niitä haluamallaan tavalla. Pääsimme mukaan kurkistamaan muutamaan tuunausprojektiin, joissa käytettiin hyvin erilaisia tyylejä. Vantaalta löytyy nyt yhteensä yli 30 upeaa tuunattua ilmoitustaulua!

Vantaan pohjoisosassa sijaitsevan Riipilän Männikön kylässä oleva ilmoitustaulu sai uuden ulkonäön Marttojen käsittelyssä. Taulun kerrotaan toimivan tehokkaasti alkuperäisessä virassaan, eli siinä ilmoitetaan säännöllisesti alueen asioita ja tapahtumia. Anna-Liisa Uusi-Eskolan ja muiden Seutula-Riipilän Marttojen tuunaama virkattu ja pärekatolla suojattu ilmoitustaulu on uniikki ja ilmoittaminen onnistuu edelleen.

Pähkinärinne-seura restauroi ostarin vieressä sijaitsevan haalistuneen ilmoitustaulun takaisin alueelle ominaisiin sävyihin värikoodien tarkkuudella. Punainen, sininen ja valkoinen ovat kulttuurihistoriallisesti merkittävän arvokkaaksi arvioidun Pähkinärinteen kerros- ja rivitaloalueen omat tunnusomaiset värit. Taulua tuunasivat Pähkinärinne-seura ry:n Visa Pekkarinen, Karri Kalpio ja Arno de la Chapelle.

Martinlaaksossa sijaitsevaa ilmoitustaulua tuunasivat PuHu Juniorit ry:n porukka. Pussihukat juniorit on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista ja tuunattua taulua koristaakin luonnollisesti koripallokenttä. Tuunaajina toimivat PuHU Juniorit ry:n tapahtumakoordinaattori Pihla Nikkarinen ja työntekijä Henna Mäntynen, jotka saivat maalatessaan aplodeja ohikulkijoilta.

Valmiita tauluja pääsee ihastelemaan myös Vantaan kaupungin Facebook-sivulla. Suosikkiaan pystyi äänestämään 31.5.2021 asti.

Vantaan kaupunki Facebookissa

Tuunataan taulut -tapahtuma

Vantaan tapahtumakalenteri

Avainsanat: , , , , , , , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google