Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen kuvanselityspelissä

8.3.2018

Vantaan uusi kaupunginjohtaja Ritva Viljanen aloitti maaliskuussa pestinsä. Koska hän on asunut kaupungissa peräti 35 vuotta, pyysimme hänet esittelemään muutamia vantaalaisia näkymiä, tapahtumia ja tekemisiä. Näytimme joukon kuvia, joista tuore johtaja kertoi ajatuksensa. Mukaan pääsi kuva myös Viljasen kotialbumista.

Viljanen on asunut Vantaalla Koivukylässä 1982–1986, ja sen jälkeen kahdessa eri osoitteessa Rajakylässä. Rajakylästä löytyikin kiinnostavaa vinkattavaa videolle.

Videolla Viljanen kertoo myös siitä, kuinka saapui miehensä kanssa Koivukylän asuntoon hääpuvussa. Lopuksi hän toteaa, että kaupunkilaiset tekevät Vantaan ja toivoo ihmisten tuovan ideoitaan yhä enemmän esiin.

– Meillä on aktiivisia asukkaita, jotka haluavat vaikuttaa tässä ja nyt. Tulevaisuudessa vantaalaisten hyvä osaaminen ja kehittämisideat voisivat olla vieläkin isommassa roolissa, Viljanen sanoo myös Vantaan asukaslehden maaliskuun numerossa.

Ritva Viljanen on aiemmin toiminut muun muassa Helsingin apulaiskaupunginjohtajana ja sisäministeriön kansliapäällikkönä. Hän on työskennellyt myös oikeus- ja valtiovarainministeriöissä. Hän on toiminut osa-aikaisena vanhempana neuvonantajana Sitran Julkisen sektorin johtaminen -avainalueella.

Vantaa-kanava jututti Ritva Viljasta myös heti valinnan jälkeen marraskuussa. Katso video ensitunnelmista täältä.

Lue Asukaslehden juttu Ritva Viljasesta.

Avainsanat: , , , , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google