Nuoret kaipaavat tukea

12.6.2015

Ohjaamon avajaisia vietettiin Tikkurilassa 12.6. Tarkoituksena on, että alle 30-vuotiaat voivat hakea Ohjaamosta apua miltei mihin vain.

Lisätietoa Ohjaamosta

Avainsanat: , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google
  • Ohjaamo Vantaa Ulla

    Hei Vantaa-kanavan toimitus. Kiitos hyvästä jutusta. Tuoretta tietoa Ohjaamo Vantaasta yhteystietoineen löytyy Vantaan sivuilta > http://www.vantaa.fi/tyo_ja_elinkeinot/tyollisyysasiat/nuorten_tyollisyys/ohjaamo

  • sinikka naumanen

    Oikeaa asiaa ja oikeat ihmiset ( nämä nuoret tässä videossa) ovat oikeilla jäljillä ratkaisuun….pitää saada eri systeemit , projektit ja nämä YHTEISTYÖHÖN ei hidastaa toinen toisiaan vaan suorat sävelet tai ruotsiksi ”Raka Puckar ” mutta nuorisosta pitää lähteä mitä he haluaisivat tehdä työkseen jos mahdollisuus olisi ei meistä tyrkyytäjistä että ” minä tiedäm mikä sinulle sopisi jne….hän jolla pallo on kadoksissa on hän jonka pitää noutaa/löytää se takaisin) ..olen täällä ruotsissa kirjoittanut 3 kirjaa ja yhden varsinkin juuri näistä miten nuorisoa pitäisi käsitellä ei yhden kaavan mukaan ..jokainenhan on yksilö..ja sioinä sitä onkin meillä muilla opettelemista tunnistaa eri persoonallisuudet ja myös todella ymmärtää ne …kirjani nimi suomeksi on -Kenellä Vastuu? -Vem ska ta ANSVAR? -2007- sekä ainut kirjani joka nyuut on suomeksi ja ruotsiksi samassa kirjasessa. ..Kaikissa on jotain näistä sosiaalisista kooperatiiveista nuorille tai alle 30 vuotiaille .
    ..Elämän paletti / Livets palett Olen juuri kirjoittamassa sitä suomeksi sekä myös kirjastani paniikkihäiriöstäni …-Häxkitteln- käännään suomeksi …vaikka suomeksi se tulee toisella nimellä ja muutettuna kuin alkuperäinen -2004- kirjoitin alkuperäisen . Musiikkipaja /Kohtauspaikka on erittäin hyvä foorumi nuorisolle pallotella unelmiaan …ja sitten AUTTAA tosiaan heitä TÄYTTÄMÄÄN NE!!! Itse Yritän omalla tavallani viedä täällä ruotsissa niitä eteenpäin ja hyvä muoto monelle on suojattu muoto! Omissa pikku yrityksissä..niihin olen itse perehtynyt …terkkuja vaan täältä ruotsista :) Sinikka Naumanen Nynäshamina Olen facebookissa jos haluatte kontakstia vastaan kysymyksiinne suomeksi ja ruotsiksi ja englantii hieman sujuu :-)