Viihdeorkesterin muusikot vahvistavat tsemppihenkeä vappukonsertissa

28.4.2020

Vantaan Viihdeorkesterin Ensemble esiintyi suorassa vappukonsertissa kulttuuritehdas Vernissassa 30.4. Tsemppihenkisestä toivekonsertista tehtiin kooste kaikkien iloksi.

Konsertin on tuottanut Vantaan Viihdeorkesteri, jonka Ensemblessa musisoivat Lenni-Kalle Taipale, Osmo Ikonen, Joonas Kaikko, Mikael Konttinen ja Marzi Nyman.

Erityisesti konsertilla haluttiin kannustaa kaupungin henkilökuntaa, joka joutuu työskentelemään raskaiden tilanteiden ja riskien keskellä. Vappukonsertissa työntekijät toivoivat kappaleita tervehdyksinä ja kiitoksina toisilleen.

– Haluamme tarjota näille meidän arjen sankareille tällaisen hengähdyshetken. Samalla se jaetaan kaikkien katsottavaksi, sillä aivan jokaisella on käyttöä voimakappaleille. Että vappunakin tsemppaisimme itseämme ja toisiamme jaksamaan ja jatkamaan sitkeästi tässä tilanteessa, sanoi kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Poikkeustila on lisännyt kaupungin työmäärää huomattavasti esimerkiksi lapsiperheiden kotipalvelussa, asunnottomien asumispäivystyksessä, lastensuojelussa, sosiaali- ja kriisipäivystyksessä, koronaterveysasemaksi muutetulla Martinlaakson terveysasemalla, tartuntatauti- ja hygieniayksikössä ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Opettajilla on niin ikään entistäkin haastavampi työtilanne. Toisaalta ihmisiä on siirretty aivan muihin tehtäviin, esimerkiksi varhaiskasvatuksesta ja vapaa-ajan puolelta sosiaali- ja terveystoimeen.

 

Katso myös Viihdeorkesterin muusikoiden toivekonsertti palvelutaloille

Tutustu Vantaan Viihdeorkesteriin.

Avainsanat: , , , , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google