Kuntavaalipaneeli 5.5.2021 – lapset ja nuoret

5.5.2021

Keskiviikkona 5. toukokuuta järjestetty kuntavaalipaneeli keskittyy lasten ja nuorten asioihin. Mukana on ehdokas kustakin puolueesta, ja juontajana toimii Vantaan Sanomien päätoimittaja Mia Lindström.

Korona-aika on vaikeuttanut kuntavaaliehdokkaiden tapaamista ja jututtamista. Vantaa-kanavalla nähdään nyt vaalikeskusteluiden sarja, jossa tapetilla ovat monet vantaalaisten arkeen ja tulevaisuuteen liittyvät asiat.

Keskiviikkokeskustelut lähetetään kaupungintalolta 5. toukokuuta alkaen. Sarja tuotetaan yhdessä kuntavaaliehdokkaiden ja asukasaktiivien kanssa. Kuhunkin paneeliin on saanut ilmoittautua yksi ehdokas puoluetta kohden, ja eri keskusteluissa äänessä ovat eri ehdokkaat. 

Ympäristö, rakentaminen ja ratikka ovat vuorossa 19.5. klo 18. Ikääntyvien palvelut ja terveyspalvelut puhuttavat 26.5. klo 18. Tiistaina 11.5. klo 14–16 näkökulma ja toteutus on nuorten oma, sillä paneelin tuottavat Laurean opiskelijat yhdessä Vantaan nuorisovaltuuston kanssa.

Vantaa-kanavan Disqus-keskusteluosiossa voi kysyä ja kommentoida paneelien aikana. Tilaisuudet julkaistaan jälkikäteen myös tallenteina.

Tietoa kuntavaaleista ja äänestämisestä löydät Vantaan vaalisivuilta.

#vantaavaalit21

Vaalipaneelin tekstivastine

Nuorisovaalipaneeli 11.5.2021

Nuorten omat vaalivideot: Työllisyys

Nuorten omat vaalivideot: Mielenterveys

Nuorten omat vaalivideot: Kouluruoka

Avainsanat: , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google