Tavoitteena kirkkain mitali

3.7.2019

Vantaalla toista vuotta peräkkäin järjestettävä SM-viikko starttaa huomenna. Suomen mestaruudesta kilpaillaan 23 eri lajissa, joista yksi on maahockey.

Vantaalainen maahockey-joukkue Vantaa HC joutui viime vuoden SM-kisoissa taipumaan kultamitaliottelussa, mutta tänä vuonna tavoitteena on lähteä kotiin kirkkain mitali kaulassa.

Englannista lähtöisin oleva maahockey on mailapeli, jossa kaksi joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan, yrittäen tehdä maaleja käyrien mailojen avulla. Perinteisessä maahockeyssa joukkeet pelaavat yhdellätoista pelaajalla, mutta SM-kisoissa kentällä viilettää viisi pelaajaa.

SM-viikko on Vantaan suurin urheilutapahtuma, joka järjestetään ympäri Vantaata 4.-7.7. SM-viikon yhtenä päätavoitteena on tuoda näkyvyyttä pienemmille lajeille ja tänä vuonna myös YLE on vahvasti mukana urheiluviikon toteutuksessa ja näyttääkin tapahtumasta useita tunteja suoraa lähetystä. Maahockeyn lisäksi muita lajeja ovat mm. biljardi, istumabeachvolley, jousiammunta, kahvakuula, kanoottipoolo, karting, kortteliajo, trialpyöräily, kriketti, kädenvääntö, lacrosse ja monia muita!

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lisää tietoa SM-viikosta ja kisa-aikataulut löydät SM-viikon nettisivuilta.

Avainsanat: , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google