Hyvää ja innovatiivista naistenpäivää! Seuraa tilaisuutta Vantaalta

3.3.2022

Euroopan nouseva innovaatiokaupunki -tunnustuksen kunniaksi juhlistamme naisia ja heidän innovaatioitaan naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Kaupunginjohtaja Ritva Viljasen perinteisessä naistenpäivätilaisuudessa keskustellaan luovuudesta ja innovatiivisuudesta sekä isoista ja pienistä ajatuksista.

Tilaisuudessa kuullaan innostavia puheenvuoroja kaupunginjohtaja Ritva Viljaselta sekä innovaatioiden parissa työskenteleviltä naisilta. Oman tarinansa tulevat jakamaan arkkitehti Anni Laurila ja nyhtökaurayhtiöstä tunnettu yrittäjä Maija Itkonen.

Tapahtuman moderaattorina toimiva Laurila on käynyt NASA:n alueella Piilaaksossa järjestetyn Global Solutions – ohjelman, joka keräsi kansainvälisiä asiantuntijoita ratkomaan globaaleja haasteita teknologian kehittymisen avulla. Hän on myös World Economic Forumin Global Shaper -jäsen, käynyt Al Goren ilmastokoulutuksen ja toiminut Green Building Council -jäsenenä.

Tapahtuman toisena puhujana kuulemme Maija Itkosen inspiroivan tarinan useiden menestyneiden keksintöjen takaa. Supersuosioon nousseen Nyhtökauran yhtenä kehittäjänä Itkonen on mullistanut koko elintarvikekenttää.

Teemapäivä huipentuu keskusteluun, jossa kaupunginjohtaja ja puhujat käyvät läpi päivän aiheesta nousseita ajatuksia ja kysymyksiä.

Tervetuloa seuraamaan suoraa lähetystä kaupungintalolta kello 16.30-17.30.

Avainsanat: , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google