SM-hiihdot kutsuvat Hakunilaan – ”Tulkaa katsomaan vauhtia ja näkemään tilanteita livenä”

10.1.2018

SM-hiihdot kutsuvat Hakunilaan 12.-14. tammikuuta. Anssi Pentsinen kävi koehiihtämässä Hakunilan ladut pari päivää ennen h-hetkeä. Ilme oli testilenkin jälkeen tyytyväinen.

Hyvältä näyttää! Toivottavasti tulee paljon yleisöä. Tulkaa kaikki katsomaan vauhtia ja näkemään tilanteita livenä! Pentsinen innostaa.

Vantaan Hiihtoseura järjestää kisat. Seuraa edustava Pentsinen osallistuu perjantain parisprinttiin sekä lauantain vapaalle 15 kilometrille. Videolla hän kertoo tavoitteistaan.

Lumitilannetta Hakunilan urheilupuistossa on jouduttu jännittämään viime hetkille asti. Nyt liki lumettoman Etelä-Suomen keskeltä löytyy talven ihmemaa. Hakunilan urheilupuiston maisema on muuttunut viikossa kuin taikaiskusta.

Vantaan ”lumimiehet” ovat urakoineet SM-hiihtojen ratamestarin Juha Savolaisen johdolla kelloon katsomatta. Lumitykit ovat laulaneet, ja lätäköiden valtaamasta kentästä on kuoriutunut hiihtostadion. Ladut ovat valmiit SM-hiihdoille 2018. Kisat alkavat perjantaina kello 10:45 naisten parisprinteillä.

Lisätietoja ja kisa-aikataulu: www.smvantaa.fi

Lumeton Hakunila muuntui hiihdon SM-kisanäyttämöksi

Hakunilan urheilupuisto

Avainsanat: , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google