Sähköpotkulaudat vauhdissa – kyydissä painavaa asiaa

20.9.2018

Sähköpotkulautoja testattiin Vantaan kaupungintalon edustalla Tikkurilassa. Myös valtuutetuilla oli mahdollisuus kokeilla lautoja. Pohtivatko he samalla tulevia päätöksiä? Seuraavan kokouksen päätösaiheet ainakin seurasivat heitä jopa koeajelulle!

Katso valtuuston kokous maanantaina 24. syyskuuta kello 18 alkaen suorana Vantaa-kanavalta. Käsittelyssä on muun muassa kaupungin tuleva palveluverkko. Suunnitelmassa linjataan niin lähivuosien päiväkoteja, kouluja, liikuntapaikkoja kuin hyvinvointikeskuksiakin.

Aiheena on myös Östersundomin yleiskaava. Suunnitelmiin liittyy metron rakentaminen. Vantaan puolelle sijoittuisi pari kilometriä metrolinjaa, ja uusia asukkaita tulisi Länsimäkeen ja Länsisalmeen yli 10 000.

Maanantaina päätetään niin ikään Puu-Kivistön kaavasta. Puu-Kivistöön tulee uusia koteja noin 850 asukkaalle. Tavoitteena on rakentaa monimuotoinen ja värikäs puurakenteinen kortteli Kivistön keskustaan.

Vapaalan kaavamuutos puolestaan tuo Uurrepuistoon omakotitontteja.

Kaupunki testaa parhaillaan sähköpotkulautoja työkäytössä. Tällä hetkellä potkulautoja testaavat Martinlaakson ja Tikkurilan kotihoidon työntekijät.

Tutustu kokouksen aiheisiin tarkemmin kaupunginvaltuuston esityslistalta. Palveluverkkosuunnitelmaa ja Östersundomin yleiskaavaa esitellään myös suorana lähetettävässä kaupunginvaltuuston infossa 20. syyskuuta kello 17.

Tämä video on PUFFI eli suorien valtuustolähetysten alkupala. Katsottuasi puffin tiedät, mistä puhutaan ja voit sujuvammin seurata päätöksentekoa suorassa lähetyksessä.

Avainsanat: , , , , Puffi
Facebook Twitter Google