Anssi Kela laulatti Vantaan Kesälavalla Myyrmäessä

2.7.2021

Anssi Kela esiintyi Vantaan Kesälavalla keskiviikkona 30.6.2021. Vantaa-kanava jalkautui yleisön joukkoon ja pääsi haastattelemaan myös itse artistia tunnelmista ennen keikkaa. Viesti oli selvä niin yleisöltä kuin esiintyjältäkin: tätä on odotettu!

Vantaan Kesälavalla yleisöä keskiviikkona 30.6. laulattivat Tom Eklund ja Anssi Kela. Jalkauduimme Kelaa katsomaan tulleiden fanien joukkoon ja kyselimme heidän keikkatunnelmiaan.

Innokkaimmat fanit olivat matkanneet katsomaan keikkaa lähes tunnin matkan takaa, eikä henkiin heräävästä kaupunkikulttuurista nauttimaan tulleita keikkavieraita haitannut edes ajoittain ropissut sade.

Mäntsälästä asti keikalle matkannut Lotta tiivisti keikalle tulon syyn loistavasti:

– Tää on se mistä saa virtaa, kun näkee ihmisiä ja saa kuunnella livemusiikkia!

Myös itse artisti oli innoissaan lavalle pääsystä ja yleisön energiasta. Korona-aikana kalenteriin täytettä ovat tarjonneet erilaiset erikoiskeikat, kuten live-streamit yrityksille. Livenä esiintymistä on kuitenkin odotettu. Kela lähettää myös kesäterveisensä vantaalaisille:

– Lämmin kesäinen tervehdys kaikille vantaalaisille naapurikylästänne Helsingistä käsin. Kesä on täällä taas. Mulla on sellanen meteorologinen ennustus, minkä mä voisin jakaa teille: mä uskon siihen, että tästä kesästä tulee pitkä ja siitä tulee kuuma.

Niin uskomme mekin!

Myyrmäen Paalutorilla sijaitsevalla Vantaan Kesälavalla järjestetään ohjelmaa 31.7.2021 asti joka keskiviikko, perjantai ja lauantai. Kesälavan tuotannosta vastaa Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu. Kaikki ohjelma on avointa ja maksutonta sekä kaikille ikäryhmille sopivaa.

Kesälavan kesän ohjelmisto löytyy osoitteesta: https://bit.ly/VantaanKesalava

Vantaan tapahtumakalenteri

Uutinen kesälavasta Vantaan kaupungin sivuilla

Avainsanat: , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google