Elise-Juliette suhtautuu rennosti tulevaan – opinnot ja musiikki yhtä tärkeitä

4.6.2021

Vantaalainen Elise-Juliette Njila sijoittui keväällä The Voice Of Finland -kilpailussa upeasti toiselle sijalle. Nuori 16-vuotias nouseva tähti ehti harjoitusten välissä kertomaan ajatuksia kilpailusta ja tulevaisuudestaan. Tietenkin pääsemme kuulemaan myös Elise-Juliettea laulamassa!

Redraman tiimissä kilpaillut laulaja teki esiintymisellään ja äänellään lähtemättömän vaikutuksen yleisöön ja tuomareihin. Kilpailun aikana Elise-Juliette ystävystyi kanssakilpailijoidensa kanssa ja muisteleekin, että yksi haastavimpia asioita oli kun heidän piti asettua kilpaillessa toisiaan vastaan.

– Kilpailu antoi minulle rohkeutta esiintyä entistä paremmin ja itsevarmemmin. Se myös auttoi vähentämään esiintymispelkoani.

The Voice Of Finlandin aikana ja sen jälkeen saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja kesällä on luvassa useita keikkoja. Hän kiittelee kaikkia äänestäjiään sekä heitä, jotka ovat tukeneet häntä ennen kilpailua ja pysyneet mukana alusta lähtien.

Vantaalla on koti, läheiset ja opinnot

Vantaa on Elise-Julietten kotikaupunki, jossa hän on asunut koko ikänsä. Hän opiskelee Vantaan ammattopisto Variassa sosiaali- ja terveysalaa. Lähihoitajan opinnot ovat hänelle hyvin mieluisia ja tuovat tasapainoa orastavalle musiikkiuralle.

– Olen pitänyt opiskeluistani todella paljon. Minua ovat aina kiinnostaneet terveysasiat, huolenpito sekä ihmisten kanssa toimiminen.

Tulevaisuus saattaa tuoda eteen musiikin saralla mitä tahansa, mutta laulaja suhtautuu tulevaan rennosti.

– Tällä hetkellä keskityn musiikkiin ja opintoihini, ne ovat molemmat tärkeä osa tätä reissua, jota käyn. Suunnitelmat voivat kuitenkin aina muuttua, Elise-Juliette pohtii.

Avainsanat: , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google