Ainutlaatuisen ilmastositoumuksen julkistaminen 24.3.2021

22.3.2021

Mitä sisältää ilmastositoumus, joka on ainutlaatuinen maailmassa? Lentoaseman ympärillä toimiva laaja verkosto on päättänyt julkistaa yhteisen Green Deal -manifestin. Näin laajan toimijajoukon sitoumusta kestävästä kasvusta ei ole aiemmin tehty.

Alueen yritykset, järjestöt ja julkinen sektori luovat yhdessä pandemiakriisin jälkeisen tulevaisuuden, uudenlaisessa maailmassa.

Puheenvuorot:

Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, Vantaan kaupunki: Green Deal Manifestin esittely – ilmastositoumuksen lupaukset. ”Yhdessä luomme vastuullista lentoliikennettä ja matkailua”

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen, Uudenmaan liitto: ”Hiilineutraali Uusimaa 2035 – Kohti maakunnan yhteistä ilmastotavoitetta”

Vastuullisuusjohtaja Anne Larilahti, Finnair: ”Kohti hiilineutraalia lentoliikennettä”

Johtaja, tekniikka, vastuullisuus ja turvallisuus Henri Hansson, Finavia: ”Vastuullisuustyö keskeisenä osana liiketoimintaa”

Manifestin takana on Avia-verkosto, johon kuuluu sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoita. Verkosto pyrkii edistämään Helsinki-Vantaan menestystä ja kilpailukykyä yhtenä maailman parhaista lentoasemista ja vaihtokentistä. Visiona on luoda kestävin, vetovoimaisin ja saavutettavin lentoasemaekosysteemi maailmassa.

Lisätietoa Avia-verkostosta

Avainsanat: , , , , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google