Team Rynkeby pyöräilee jälleen pienten puolesta

14.7.2021

Team Rynkeby – God Morgon Finland -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue starttasi perjantaina 9.7. Tour de Finland -matkansa Vantaan Myyrmäen Urheilupuistosta.

Team Rynkeby – God Morgon Finland -pyöräilyjoukkue aloitti tänä vuonna vuosittaisen hyväntekeväisyyskiertueensa Myyrmäen Urheilupuistosta. Joukkue polkee tällä kertaa Leville ja kerää samalla varoja syöpäsairaiden lasten parantumisen tueksi. Matkallaan joukkue myös tukee kotimaisia matkailu- ja ravintola-alan toimijoita poikkeusajan haasteiden jälkeen. Matka kestää yhdeksän päivän ajan ja perille joukkueet saapuvat lauantaina 17.7.

Vantaa-kanava pääsi osallistumaan Myyrmäessä järjestettyyn lähtötilaisuuteen sekä haastattelemaan Team Rynkeby – God Morgon Finland -joukkueen maajohtajaa, Kirsi Pärssistä:

– Matka on tosi raskas, yhdeksän päivää. Sitä varten joukkueet ja joukkueen jäsenet ovat harjoitelleet hyvin, mutta onhan tämä ollut poikkeusvuosi kaikille, myös meille.

Tapahtumassa vallitsi lämmin ja hyväntuulinen tunnelma, ja pyöräilijät sekä heitä tukemassa olleet läheiset olivat selvästi innoissaan tulevasta matkasta. Lähtötilaisuudessa kuultiin myös Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljasen tervehdys matkaan lähteneille Vantaan, Espoon, Helsingin ja Turun pyöräilyjoukkueille. Vantaa-kanavan kautta Viljanen lähetti vielä toiset terveiset:

– Toivotan kauhean paljon mukavaa matkaa! Tässä helteessä Leville polkeminen ei ole kyllä yksinkertainen asia. Se on ihan konkreettisia tekoja tämä hyvän asian eteenpäin vieminen.

Katso videolta lisää tunnelmia lähtötilaisuudesta sekä Kirsi Pärssisen ja Ritva Viljasen haastatteluista.

Team Rynkeby sai alkunsa vuonna 2002, kun 11 pyöräilyharrastajaa päätti pyöräillä Tanskasta Ranskaan nähdäkseen Tour de Francen maaliintulon. Sponsoreilta ylijääneet rahat lahjoitettiin matkan jälkeen Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle, minkä seurauksena syntyi perinne vuosittaisesta hyväntekeväisyyspyöräilystä sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby -livelähetys

Team Rynkeby – God Morgon Finland Vantaa Facebook-sivusto

Team Rynkeby – God Morgon Finland -kotisivut

Avainsanat: , , , , , , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google