Suomen Skam – lavan täydeltä nuorten elävää elämää

21.8.2019

Norjalainen nuorten menestyssarja Skam saapuu Suomeen teatteriversiona. Suomen Skamin näyttämöversioon on valittu kahdeksan nuorta näyttelijää.

”Kuin omaa lukioaikaani.”, ”Niin samassa veneessä Williamin kanssa”, ”Roolihahmollani on ollut valtava merkitys monen elämään”.

Kaikki roolin saaneet ovat innostuneita ja odottavat jo lokakuun alkua – sitä hetkeä, kun myös yleisö elää mukana kuvioissa.

Ensiesitys nähdään Vantaalla, kulttuuritalo Martinuksen päänäyttämöllä 2. lokakuuta 2019. Näytöskausi kestää 30. marraskuuta saakka.

Kaksi näyttelijöistä on käynyt Vaskivuoren lukion. Muutamalle Martinus-sali on entuudestaan tuttu katsomon puolelta. Pian on aika valloittaa lava ja katsojien sydämet.

Skam käsittelee nuorten elämää, identiteettiä, ystävyyttä, uskontoa, rakkautta ja seksiä. Teatteriversio perustuu tv-sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Lukion ensimmäinen vuosi on täynnä epävarmuutta ja ongelmia. Evan ja Jonaksen rakkaustarina myrskyää. Mukana kuvioissa ovat myös Noora, Vilde, Chris, Sana, Isak ja William.

Produktion ohjaa Tiina Brännare.

Liput: lippu.fi

Kulttuuritalo Martinus

Kurkista Skam-teatteriversion maailman avoimissa harjoituksissa Myyrmäen taiteiden yössä 29.8.

Katso myös:

Vaskivuoren lukion tarina musiikkivideona

Avainsanat: , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google