Neljäsluokkalaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä kaupunginjohtajan vastaanotolla Myyrmäessä

5.12.2017

Vantaalaiset neljäsluokkalaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä Energia Areenalla Myyrmäessä. Kaupunginjohtaja Kari Nenonen oli kutsunut juhlavastaanotolle koko ikäluokan eli yli 2 700 neljäsluokkalaista.

Oppilaat olivat harjoitelleet tilaisuutta varten Koko Suomi tanssii – tanssihaasteen koreografiat. Vaskivuoren lukion opiskelijat vastasivat musiikista.

– Täällä on hienoa! Tanssi jännittää eniten, neljäsluokkalaiset ynnäsivät tunnelmiaan.

Neljäsluokkalaisista moni oli sitä mieltä, että Suomi on turvallinen, rauhallinen ja kaunis maa. Useampi vakuutti, että aikoo toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää kaupunginjohtajalle, kun oma kättelyvuoro tulee.

– Sata itsenäisyyden vuotta on tärkeä syy juhlia! kuului jokaisen jututetun osallistujan suusta, kun jututimme Kivimäen ja Ylästön koulun oppilaita.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi nelosille järjestettiin kaksi samansisältöistä juhlaa itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. Vastaavanlaista juhlaa ei ole aiemmin järjestetty Vantaalla.

Kummassakin juhlassa nähtiin huipennuksena yllätysartisti, joka tulee esiintymään myös Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä. Tämä juttu tehtiin nelosten ensimmäisestä juhlasta. Jälkimmäisen juhlan alusta lähetettiin pätkä suorana Facebookiin, ja sen voi katsoa Vantaan kaupungin Facebook-sivulta.

 

Avainsanat: , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google