Lähetä jouluvideo!

15.11.2013

Lähetä meille joulumuisto, lahjavinkki, resepti tai muu joulupiristys videon muodossa. Jokaisesta esitetystä videosta lähtee lahja hyväntekeväisyyteen Vantaa-kanavan puolesta, mutta tekijän nimissä. Vantaa-kanavan toimitus valitsee jokaiseen luukkuun yhden julkaistavan videon.

Joulukalenterimme tekee hyvää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lahja voi olla esimerkiksi harrastus vähävaraisen perheen lapselle tai vuohi tai huopa kehitysmaahan. Yhteistyössä Toisenlainen Lahja / Kirkon Ulkomaanapu ja Pelastakaa lapset ry.

Tykätyimmän videon tekijä voittaa lisäksi 250 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Hyväntekeväisyyskohteen tulee olla virallinen kotimainen hyväntekeväisyysjärjestö, jolla on keräyslupa.

Osallistuminen on helppoa. Katso esimerkkivideo täältä.

Lähetä meille jouluvideosi linkkinä alla olevalla lomakkeella tai liitetiedostona osoitteeseen kanava@vantaa.fi. Muista laittaa mukaan yhteystietosi ja lyhyt kuvaus videosta. Videon enimmäispituus on kaksi minuuttia.

Käyttöehdot

Huomaa, että olet vastuussa videosi sisällöstä. Sinulla tulee olla täydet käyttöoikeudet lähettämääsi materiaaliin. Olet vastuussa siitä, että olet itse kuvannut videon tai sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa videon lähettämiseen. Otathan huomioon tekijänoikeudet, jos videosi sisältää musiikkia tai muuta tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Sinulla tulee myös olla suostumus niiltä henkilöiltä, jotka esiintyvät tunnistettavasti videollasi. Lähettäessäsi videon annat Vantaan kaupungille käyttöoikeuden lähettämääsi sisältöön.

Avainsanat: , Joulukalenteri
Facebook Twitter Google