Koulutusteknologian uudet tuulet Suomessa

9.3.2020

Tervetuloa kuulemaan koulutusteknologian kehityksestä ja erityisesti kansainvälisesti nousevasta teknologiatrendistä, xAPI-standardista. Seuraa striimiä Vantaan kaupungintalolta 11. maaliskuuta kello 9-12.

EduCloud Alliance kartoitti viime vuonna, miten hyvin xAPI-standardina Suomessa tunnetaan ja kuinka laajalti suomalaiset oppilaitokset ja opetusalan yritykset sitä jo hyödyntävät. Kuulemme, miten xApia käytetään ja miten se näyttäytyy erityisesti koulutuksenjärjestäjän näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu oppilaitosten ja kuntien edustajille ja päättäjille sekä opetusalan yrityksille. Se tarjoaa tietoa myös muille alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita koulutusteknologian tulevaisuudesta.

Aikaa on varattu keskustelulle kansallisen ekosysteemin rakentamisesta tämän ympärille. Tilaisuuden järjestävät EduCloud Alliance ja Vantaan kaupungin DigiOne-hanke.

Vantaan DigiOne pyrkii luomaan valtakunnallisen alustan, joka kokoaa oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen. Tavoitteena on kasvaa opetusalan digitaaliseksi ekosysteemiksi, johon opetuksen järjestäjät ja alan toimijat voivat liittyä.

Linkki tilaisuuden ohjelmaan

 

Avainsanat: , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google