Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 5.1.

4.1.2021

PK-seudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiistaina 5.1. pidetyssä tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan. Voimassa olevia rajoituksia jatketaan tammikuun loppuun saakka.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän alun perin 26.11.2020 linjaamat rajoitukset ja suositukset ovat voimassa 10.1.2021 saakka. Nyt näitä rajoituksia ja suosituksia jatketaan 31.1.2021 saakka. Linjaukset on tehty epidemiologiseen tilannekuvaan perustuen ja kokonaisarviointia käyttäen.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja abiturienttien ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen liittyviä rajoituksia arvioidaan uudestaan koordinaatioryhmän kokouksessa 14.1.2021.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtaja Timo Aronkytö, HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi sekä THL:n yksikönpäällikkö Taneli Puumalainen.

Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Lähetys Helsinki-kanavalla

Vantaan kaupungin koronainfo koottuna yhteen paikkaan

Avainsanat: , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google