Kirkkaana loistaa – Vantaan Lucia nostaa esiin kaupungin arvot

8.12.2017

Vantaan Lucia nostaa videolla esiin arvot, joiden pohjalta ehdotus kaupungin strategiaksi on tehty.

Valtuuston syyskauden päätöskokoukseen lähdetään siis Lucian johdatuksella. Samalla joulukuusi saa kaunista ja merkityksellistä kannettavaa.

Valtuusto päättää maanantaina kaupungin strategiasta vuosille 2018-2021. Vantaan Lucia kulkueineen nähdään myös valtuuston kokouksessa 11. joulukuuta. Katso suora lähetys Vantaa-kanavalta maanantaina kello 18 alkaen.

Tutustu tämän vuoden Lucian ajatuksiin täällä: Hän on Vantaan Lucia – ”Pienikin teko voi tuoda valoa” 

Lue tiedote strategiasta.

Vantaa on sitoutunut tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen. Päätöksentekoa ja toimintaamme ohjaavat arvot:

Avoimuus tarkoittaa päätöksentekomme ja koko toimintakulttuurimme läpinäkyvyyttä. Kuuntelemme ja jaamme tietoa. Olemme kansainvälinen kaupunki. Sitoudumme keskusteluun ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Rohkeus on uskallusta nousta tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi. Pidämme yllä kokeilemisen kulttuuria, jossa toimimme ennakkoluulottomasti ja haastamme totutut tavat. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuhelua yli rajojen.

Vastuullisuus tarkoittaa hyvän elämän turvaamista nykyisille ja tuleville sukupolville. Valmistelussa ja päätöksenteossa huomioidaan ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset näkökulmat.

Yhteisöllisyys on osallisuutta, luottamuksen ja yhteishengen luomista sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Olemme hyvä kumppani yrityksille, yhteisöille ja asukkaille.

Avainsanat: , , , , , Puffi
Facebook Twitter Google