Haussa joulun söpöin eläintähti – kuvaa lemmikkisi Vantaan joulukalenteriin!

14.11.2019

Löytyykö joulun valloittavin eläintähti sinun kotoasi? Haemme nyt Vantaan kaupungin Instagramissa julkaistavaan joulukalenteriin kuvia ja videoita lemmikeistä.

Mukaan ovat tervetulleita niin kaikki vantaalaiset kuin vantaalaisiksi itsensä kokevat lemmikit.

Lähetä meille jouluinen kuva tai lyhyt video lemmikistäsi joulupuuhissa. Liitä kuvan mukaan eläimen nimi ja ikä, ja kerro, mikä on lemmikkisi mielestä parasta Vantaalla sekä mitä hän odottaa joululta.

Julkaisemme joulukuun alusta lähtien päivittäin yhden kuvan tai videon joulukalenterissamme Vantaan Instagramissa. Parhaimpia otoksia näytetään myös kaupungin Facebookissa sekä täällä Vantaa-kanavalla. Julkaistavat 24 otosta valitsee asiantunteva raatimme.

Näin pääset mukaan

Pääset mukaan lähettämällä videosi tai kuvasi meille yksityisviestillä Instagramissa tai Facebookissa. Otokset voi myös toimittaa sähköpostilla osoitteeseen some@vantaa.fi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 15. joulukuuta kello 24 asti.

Voittaja valitaan joulukalenterin kolmen tykätyimmän videon tai kuvan joukosta. Voittaja palkitaan Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan Clarion Helsinki Airport -hotellin majoituslahjakortilla. Lahjakortin voi käyttää saatavuuden mukaan kahden hengen standardhuoneeseen 1.1.−31.12.2020. Koiranomistaja voi käyttää lahjakortin esimerkiksi hotellin ensi vuoden ilotulituksettomassa uuden vuoden tapahtumassa.

Lisäksi muiden osallistuneiden sekä tykkääjien kesken arvotaan mukavia lippupalkintoja. Voittajat arvotaan vuodenvaihteen tienoilla, ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ylläpidolla on oikeus muutoksiin.

Avainsanat: , , , , , , , , , Vantaan kehä
Facebook Twitter Google