Ensitreffit rakkausnäyttelyssä

16.5.2017

Vantaan oma Ensitreffit alttarilla –pari Tiina ja Samuel tähditti sinkkutapahtumaa kaupunginmuseon rakkausnäyttelyssä. Pari paljasti myös omat treffivinkkinsä.

Tapahtuman ohjelmassa oli nettideittiprofiilien tuunausta ja pikadeittikierroksia. Lisäksi kuultiin asiantuntijan vinkit hyvän ensivaikutelman luomiseen. Mitä mieltä sinkut olivat tästä kaikesta?

Sinkkuilta syntyi, kun Vantaan seurakuntien perheneuvonta, Vantaan kaupunginmuseo, Tikkurilan seurakunta ja Sokos Hotel Vantaa yhdistivät voimansa. Alle nelikymppisille suunnattu ilta jatkui konsertilla hotellin yökerho Tulisuudelmassa. Tikkurilan seurakunta järjestää sinkkuiltoja myös yli nelikymppisille.

Tv-ohjelmassa alttarilla tavanneet Tiina ja Samuel ovat asettuneet Tikkurilaan asumaan ja suunnittelevat parhaillaan uusia häitä eli vihkivalojensa uusimista. Onnea heille ja Heila ennen helluntaita -sinkkuillassa kohdanneille!

Video liittyy Vantaan kaupunginmuseon näyttelyyn Rakkauden tiloja – Tunteiden kiitotiellä, jolla museo juhli satavuotiasta Suomea.

Rakkausnäyttelyyn liittyvät videot

Avainsanat: , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google