Vantaan liikuntagaala 3.3.2021 klo 19

2.3.2021

Vantaan liikuntagaalassa palkitaan vuonna 2020 ansioituneita urheilijoita ja liikuntatoimijoita. Kuka on Vantaan vuoden urheilija 2020? Entä mikä oli koronavuoden kovin urheiluteko? Lähetys Vantaan liikuntagaalasta on katsottavissa 3.3.2021 klo 19 alkaen.

Vantaan liikuntagaala järjestetään tänä keväänä pandemiatilanteen vuoksi pelkästään etänä.

Tuttuun tapaan liikuntagaalassa palkitaan vuonna 2020 ansioituneita urheilijoita ja liikuntatoimijoita seuraavissa kategorioissa:

Urheilijan ura -palkinto
Elämäntyöpalkinto
Vuoden seuratoimija
Vuoden vammaisurheilija
Vuoden valmentaja
Vuoden joukkue
Vuoden tulokas
Vuoden liikuttaja
Vuoden urheiluteko
Vuoden urheilija

Kahtena edellisenä vuonna Vantaan vuoden urheilijaksi on valittu purjelautailija Aleksandra Blinnikka. Myös Vantaan Sanomien lukijat ovat jälleen saaneet äänestää omaa suosikkiaan vuoden urheilijaksi.

Liikuntagaalan avaussanat lausuu Vantaan vuoden urheilija 2013, kansanedustaja ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala. Vuoden vantaalaisurheilijan 2020 julkistaa kansanedustaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman. Juontajina toimivat urheilutoimittaja Inka Henelius ja entinen ammattilaisjääkiekkoilija Siim Liivik.

Vantaan liikuntagaalaa on järjestetty nykymuodossaan vuodesta 2013. Järjestäjänä toimii tänä vuonna Vantaan kaupunki. Palkintoraadissa ovat lisäksi mukana Vantaan liikuntayhdistys ry., Sporttia kaikille ry. ja Vantaan Sanomat.

Vantaan liikuntagaala 2021

Avainsanat: , , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google