Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 27.1.2021

27.1.2021

PK-seudun koronakoordinaatioryhmä linjasi keskiviikkona 27.1.2021 järjestetyssä tiedotustilaisuudessa voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkosta.

Nykyisiä rajoituksia ja suosituksia jatketaan helmikuun 2021 loppuun. Voimassaoloajan jatkolla torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen uhkaa sekä ennaltaehkäistään myös myös sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumista.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien hallinnoimissa tiloissa voidaan toteuttaa 1.2.2021 alkaen alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen.

Koronakoordinaatioryhmän päätöksellä pyritään huolehtimaan lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Harrastustoiminnan sulkeminen on vaikuttanut negatiivisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi.

Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Tiedotustilaisuus 27.1.2021

Lähetys Helsinki-kanavalla

Vantaan kaupungin koronainfo koottuna yhteen paikkaan

Avainsanat: , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google