Katso budjettiesitysluukutus vuodelle 2023!

6.10.2022

Vantaan talous on terve ja tase vahvistunut. Velkaa on lyhennetty vauhdilla. Valmistaudumme isoihin investointeihin ja tuleviin haastaviin aikoihin, jotta nousemme vahvoina myös niiden jälkeen. Tämän kalenterin luukuista näet muutamia asioita, jotka vievät Vantaata tulevaisuuteen.

Kaupunki keskittyy jatkossa erityisesti lisäämään sivistystä, oppimista, kasvatusta ja elinvoimaa sekä viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Innovaatioita tuotetaan myös jatkossa yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Vuonna 2023 vantaalaisia on jo 247 495.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue aloittaa vuoden alussa. Luvassa on paljon yhteistyötä kaupungin kanssa, sillä yhteisiä rajapintoja jää paljon.

Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen antoi budjettiesityksensä 3. lokakuuta. Kaupunginhallitus käsittelee ehdotusta 1. marraskuuta. Valtuusto päättää budjetista 14. marraskuuta 2022.

Tiedote budjettiesityksestä vantaa.fi:ssä Vantaan talous on terve, tase vahvistunut ja velkaa lyhennetty – olemme valmiina tuleviin toimintaympäristön muutoksiin | Vantaa

Koko budjettiesitys vantaa.fi:ssä Talousarvio | Vantaa

Avainsanat: , , , , Puffi
Facebook Twitter Google