Seuraa valtuustorallia – kartturi lukee kokouksen nuotit

4.4.2019

Kartturi lukee Vantaan kaupunginvaltuuston nuotit. Mistä valtuusto päättää 8. maaliskuuta? Älä putoa kyydistä vaan katso suora lähetys maanantaina.

Kartturi mainitsee muun muassa Vantaan elinvoima- ja vetovoimaohjelman vuosille 2019–2021, joka on juuri valmistumassa. Koulutusta, kansainvälisyyttä ja yrittäjyyttä tullaan vahvistamaan. Tapahtumien ja tarinoiden Vantaata aiotaan kasvattaa. Tarkoitus on selvittää muun muassa mahdollisuudet uuden tapahtuma-alueen luomiselle.

Henkilöstökertomus 2018 tiivistää Vantaan kaupungin henkilöstöasiat vuoden varrelta. Vuonna 2018 toteutettiin Kunta10 -työhyvinvointitutkimus. Tulosten perusteella työyhteisöt ovat yhteistyökykyisiä, innovatiivisia ja antavat tukea esimiestyölle. Ilmapiiri koetaan hyväksi.

Uusi Vantaa uudistaa kaupungin organisaatiota vastaamaan paremmin nykyisiä ja tulevia kaupungin haasteita. Organisaatiouudistuksen aiheuttamat muutokset hallintosääntöön tehdään kahdessa eri osassa, joista nyt on käsiteltävänä ensimmäinen osa.

Katso suora kokouslähetys maanantaina kello 18 alkaen osoitteessa vantaakanava.fi.

Tämä video on PUFFI eli suorien valtuustolähetysten alkupala. Katsottuasi puffin tiedät, mistä puhutaan ja voit sujuvammin seurata päätöksentekoa suorassa lähetyksessä.

 

 

 

Avainsanat: , , , , Puffi
Facebook Twitter Google