Satuitko paikalle, kun tapahtui jotakin mielenkiintoista? Lähetä meille lyhyt, enintään viiden minuutin, video Vantaalta.

Lähetä alla olevalla lomakkeella (älä käytä ääkkösiä tiedoston nimessä). Aihe-ehdotukset ja kysymykset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen kanava@vantaa.fi

Lähettäjän nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero
Videon otsikko*
Videon kuvaus*
* Vaadittu tieto

Vantaakanava tukee useita videoformaatteja, mutta varmimmin toimivat seuraavat formaatit: 3GP, FLV, MOV, MP4, ja WMV. HUOM! Videossa tulee olla mukana ääniraita, jotta se latautuu järjestelmään.

Olen lukenut ja hyväksyn alla olevat käyttöehdot
0%

 

Käyttöehdot

Huomaa, että olet vastuussa videosi sisällöstä. Sinulla tulee olla täydet käyttöoikeudet lähettämääsi materiaaliin. Olet vastuussa siitä, että olet itse kuvannut videon tai sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa videon lähettämiseen. Otathan huomioon tekijänoikeudet, jos videosi sisältää musiikkia tai muuta tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Sinulla tulee myös olla suostumus niiltä henkilöiltä, jotka esiintyvät tunnistettavasti videollasi. Lähettäessäsi videon annat Vantaan kaupungille käyttöoikeuden lähettämääsi sisältöön.