Louhela Jam 2020: Pinja ja Pekka haastattelussa

24.6.2020

”On lauleskeltu suihkussa ja kaikissa muissakin kodin huoneissa!” Sellaista se on ollut, korona-aikana. Nyt vantaalaiset muusikot Pinja ja Pekka kertovat, miltä tuntui esiintyä virtuaalisesti Louhela Jamissa.

Vantaalainen artistipariskunta avasi Louhela Jamin live-striimin poikkeuksellisessa tilanteessa ja pyrki tavoittamaan yleisön ruudun takaa. Pinja Rautio on laulaja, ja kitaristi Pekka Rautio on myös Vaskivuoren lukion rockmusiikin opettaja. Heidän musiikkinsa on sekoitus vintage-rytmejä ja uutta twistiä. 

Pari keikkailee ja julkaisee tasaiseen tahtiin uusia kappaleita. Levoton jalka, Nouse sisko, Rakkauden oppikirja, Lemmen kutsuja ja Vie mut pois ovat biisejä, joita on viime vuosina kuultu paljon myös radiosta.

Pinja ja Pekka kertovat haastattelussa yhteistyöstään sekä ura- ja kesäsuunnitelmistaan. Kesällä he aikovat harrastaa Vantaan lähimatkailua. – Löytyy runsaasti pöpelikköä, jossa voi bongata metsäneläimiä ja toisaalta tarjolla on esimerkiksi Myyrmäen urbaania meininkiä, vähän kuin entisajan Kalliota, Pekka iloitsee.

Katso myös The Empire Strikes -konserttitallenne

Avainsanat: , , , , , , Tapahtumat
Facebook Twitter Google